Sejmi

CastForge

Predstavili smo se na strokovnem sejmu CastForge v Stuttgartu, ki je potekal od 4. do 6. junija 2024.

CastForge je mednarodno priznan sejem, ki uspešno povezuje celotno vrednostno verigo industrije – od pripravkov iz litja, ali kovanja pa do končnih izdelkov in delov. Od svojega začetka leta 2018 je postal neizogiben dogodek za vse ključne deležnike v tej industriji.

Navdušen odziv, ki smo ga prejeli, kaže na veliko povpraševanje po naših visokokakovostnih izdelkih in inovativnih rešitvah. Razstavni prostor našega podjetja je bil središče dogajanja, saj je pritegnil veliko število obiskovalcev in vzbudil precejšnje zanimanje potencialnih poslovnih strank in partnerjev.

AAPEX 2023 Las Vegas

Sodelovali smo na izjemnemu dogodku v svetu avtomobilske industrije – sejmu AAPEX 2023 v Las Vegasu, kjer smo se srečali s ključni akterji avtomobilskega sveta, proizvajalci avtomobilskih nadomestnih delov, opreme in storitev.

Naša prisotnost na sejmu ni bila le priložnost za predstavitev naših vrhunskih inovacij in izdelkov, ampak tudi priložnost, da še naprej sledimo najnovejšim trendom v industriji – napredno avtomobilsko tehnologijo, ekološko ozaveščenimi rešitvami in drugimi inovacijami, ki oblikujejo prihodnost avtomobilizma.