PRAVNO OBVESTILO

 1. Vsebina

Marovt d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, ažurnost , celovitost ali kakovost predloženih informacij in gradiva, razen če je do napake prišlo namerno ali iz hude malomarnosti.

To se nanaša na kakršno koli izgubo, dodatne stroške ali škodo kakršne koli vrste, ki jo je utrpela posledica kakršne koli uporabe kakršnih koli informacij in materialov, ki jih družba na svojih spletnih straneh zagotovi. Vse ponudbe niso zavezujoče in so brez obveznosti.

 

 1. Reference in povezave

Marovt d.o.o. nima vpliva na oblikovanje in vsebino gradiva tretjih oseb, ki je povezano ali omenjeno na njegovih spletnih straneh. Zato se Marovt d.o.o. izrecno distancira od takšnega gradiva in zavrača odgovornost za kakršno koli vsebino, ki jo nudijo tretje osebe – razen če ima popolno znanje o nezakonitih vsebinah in bi lahko obiskovalcem svojih spletnih strani preprečila ogled teh strani.

 

 1. Avtorske pravice

Postavitev uporabljenih spletnih mest, diagrami, slike in logotipi ter zbiranje posameznih prispevkov so zaščiteni z avtorskimi pravicami. Vsako podvajanje ali uporaba predmetov, kot so diagrami, slike ali besedila v drugih elektronskih ali tiskanih publikacijah, ni dovoljeno brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Marovt d.o.o.

 

 1. Pravna veljavnost te izjave

Ta omejitev odgovornosti velja za del internetne publikacije, iz katere ste bili poslani. Če bi bilo treba zaradi ustreznih zakonov kateri koli člen razglasiti za neveljavnega, preostali členi ne vplivajo na to dejstvo.

 

 1. Splošni pogoji

Pravo

Te določbe ureja slovensko pravo in stranke se strinjajo v izključni pristojnosti Sodišča Slovenije.

Če v zgoraj navedenih pogojih ni določeno, veljajo splošni pogoji poslovanja „uzance v gospodarstvu“.

 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Podjetje Marovt d.o.o. v skladu s pravnimi standardi ne prizna nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot odgovornega za reševanje potrošniških sporov, ki bi jih lahko potrošnik sprožil v skladu z zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Podjetje Marovt d.o.o. kot ponudnik blaga in storitev na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo do spletne platforme za reševanje sporov (ODRP). Platforma je potrošnikom na voljo prek elektronske povezave http://ec.europa.eu/odr. Zgornja uredba temelji na zakonu o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbi (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov in spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktivo 2009/22 / ES.

 

POLITIKA ZASEBNOSTI

Kaj potrebujemo

Naš pravilnik o zasebnosti ureja uporabo in shranjevanje podatkov. Politiko varstva osebnih podatkov si lahko ogledate na straneh Dokumenti in obrazci –http: //www.marovt.com/

Marovt d.o.o., Stranice 55, SI-3206 Stranice, Slovenija je upravljavec osebnih podatkov, ki jih posredujete (posameznik, na katerega se nanašajo: vi, kupec, obiskovalec itd.). Zbiramo naslednje vrste osebnih podatkov:

 • Email naslov;
 • ime in priimek, naslov, elektronska pošta in telefonska številka;
 • kopije osebnih dokumentov, ki potrjujejo točnost osebnih podatkov;
 • piškotki;
 • sledenje obiskom v storitvi Google Analytics;
 • Povezave do osebnih profilov družbenih skupin.

Vsake osebne podatke dobimo glede na vrsto podatkov zaradi potrebe in z ločenim soglasjem za vsakega.

 

Zakaj ga potrebujemo

 • Vaše osebne podatke potrebujemo, da vam lahko zagotovimo naslednje storitve:
 • e-poštni naslov za odgovor na vaša e-poštna sporočila ali sporočila, poslana prek obrazcev za stike;
 • e-poštni naslov za pošiljanje ponudb in e-novic;
 • ime in priimek, naslov, elektronska pošta in telefonska številka za sprejem rezervacij, poizvedb in pošiljanje ponudb ali glede izpolnjevanja drugih zahtev;
 • ime in priimek, naslov, elektronska pošta in telefonska številka za nakup darilnih bonov, bonov ali storitev in predmetov, povezanih z našo ponudbo;
 • elektronski naslov za avtomatizirano trženje (potrjevanje rezervacij, zahvala za rezervacije in podobno);
 • piškotki za delovanje spletne strani;
 • komuniciranje prek družbenih skupin z osebnimi profili, ki potrjujejo povezanost z nami;
 • ime in priimek, naslov, elektronska pošta in telefonska številka za občasne nagradne igre ali druge promocijske akcije z vašim predhodnim dovoljenjem;
 • Združeni podatki iz storitve Google Analytics za sledenje obiskov in notranje analitike za izboljšanje vsebine.

Kaj počnemo z osebnimi podatki

Vaše osebne podatke obdeluje podjetje Marovt d.o.o., Stranice 55, SI-3206 Stranice, Slovenija, ki se nahaja v Sloveniji. Gostovanje in shranjevanje vaših podatkov poteka na spletnem mestu https://www.marovt.com/, ki se nahaja v Sloveniji.

Noben tretji ponudnik nima dostopa do vaših podatkov, razen če to zakon zahteva posebej.

 

Kako dolgo ga hranimo

V skladu z zakonom ali politiko hrambe podatkov smo dolžni vaše podatke hraniti po urniku hrambe osebnih podatkov (najdaljše obdobje je 20 let ali manj). Po tem obdobju se vaši osebni podatki arhivirajo. Vse osebne podatke, ki jih hranimo za informacije, trženje in podporo, bomo hranili, dokler nas ne sporočite, da teh podatkov ne želite več prejemati s klikom na gumb Odjava ali uporabo obrazca za umik (https://www.marovt.com/ ), vendar ne daljše od najdaljšega obdobja hrambe. Za več informacij o načrtu hrambe osebnih podatkov glejte varnostno politiko (https://www.marovt.com/).

Kakšne so vaše pravice?

Če menite, da so kateri koli osebni podatki, ki jih imamo na vas, napačni ali nepopolni, lahko zahtevate ogled teh podatkov, jih spremenite ali izbrišete. Pišite nam (obrazec za dostop do podatkov – https://www.marovt.com/). V primeru, da se želite pritožiti, kako smo obdelali vaše osebne podatke, se obrnite na pooblaščenca za varstvo podatkov. DPO na elektronskem naslovu info@marovt.com ali pisno na naslov Marovt d.o.o., Stranice 55, SI-3206 Stranice, Slovenija.

Naš DPO bo nato preučil vašo pritožbo in vas kontaktiral, da rešite zadevo. Če še vedno verjamete, da vaši osebni podatki niso bili pravilno obdelani v skladu z zakonom, se lahko obrnete na informacijskega pooblaščenca in nanj vložite pritožbo. S posebnim obrazcem, ki ga najdete na strani Dokumenti in obrazci (https://www.marovt.com/), lahko zahtevate dostop do pravilnikov o zasebnosti in dokumentov.

Sorodni dokumenti:

Politika zasebnosti

Pravilnik o hrambi osebnih podatkov

Program hrambe osebnih podatkov

Obvestilo o zasebnosti

Pogoji

Stranice, 2.9.2019, različica dokumenta: 1.0