5.6. in 6.6. se je odvijala “5th western Balkan purchasing initiative”. Naše podjetje je bilo izbrano da sodeluje na strateško zelo pomembni konferenci.

Ta teden se je naš varnostni inženir udeležil izobraževanja o varnosti strojev (CMSE) na Finskem in pridobil cerfitikat »CERTIFIED MACHINERY SAFETY EXPERT«

Tudi naše podjetje zre v prihodnost, zato so se predstavniki podjetja udeležili konference SEE AUTOMOTIVE, ki se ta teden odvija v Beogradu.

Na industrijskem sejmu v Celju se od danes dalje predstavljata tudi naša ponudnika tehnoloških rešitev, podjetje Inkolteh in podjetje Moderne tehnologije, obe podjetji skrbita, da je naše podjetje vsak dan tehnološko bolj izpopolnjeno in stremi k trendom industrije 4.0.

Danes nas lahko obiščete na informativnem dnevu na Srednji tehnični šoli v Mariboru. Naš štipendist Tim Marovt je pripravil zanimivo predstavitev!

Tudi TI lahko postaneš del naše ekipe štipendistov, nudimo ti zanimivo delovno okolje in podporo naših strokovnjakov med šolanjem!

PRIDRUŽI SE NAM.

Svoje prošnje lahko pošljete na kadrovska@marovt.com s pripisom VLOGA ZA KADROVSKO ŠTIPENDIJO.

Ta teden se nam je v obratu Slovenska Bistrica pridružil nov robot. Hvala podjetju Moderne tehnologije za še en uspešno izpeljan projekt!
ZANIMIVOST:

Ste vedeli da ima naše podjetje na 10 zaposlenih enega robota. To presega samo slovensko kot tudi evropsko povprečje.